Saturday, 20 April 2013

blog ini 1 tahun :)

assalamualaikum and hye!!
:)

okay.
drum roll please.
hari ini bersamaan dengan 20 april dengan secara sengajanya belog ini telah berusia 1 tahun.
bunga api please.

jerit kat 1 dunia!!!


so. personally. terima kasih kepada semua yang rajin menjengah ke belog ini and yang menyokong. termasuk yang dipaksa. :D
personally juga.
saya seronok dengan belog ini. 1st belog untuk share art story (especially) yang tak seberapa ni.

time create belog ni, saya terfikir sendiri. err.. brape lama la agaknya belog ni boleh pergi. hah! bukan cakap i tak yakin dengan belog ni OKAY! ha ha ha. alhamdulillah setahun sudah. :)
lepas ni kena istiqomah update stori. :)
mohon unifiy sampai cepat ya? >_< (tiba-tiba housemate text : unifi tengah on the way)
ehee. :)

and.to my partner , ALI also thank you haa. and happy 1 year old day. ha ha ha.
banyak belajar dari cerita-cerita anda :)
and saya banyak lah jugak cakap 'terima kasih' on your behalf bila orang puji entry ali depan-depan.
hehehe. 

by the way,
bersempena dengan 1 tahun belog ini,
saya share 1 part behind the scene belog ni. kat bawah ni lah teori dia.
ada la sikit-sikit doodle. 
tapi saya share sikit je. intro je.
x terror lah doodle2 guna jari. penat dia semacam. stress dia dua macam.



by the way,
best x dah setahun korang semua follow kami? dapat apa? hehehehehe.
-farahizzati67-


****

assalamualaikum!
and
hello!

semalam farah inbox aku dekat fb.
dia kata:
"esok she and him 1 year"

yeay!! meaning dah boleh menilai dalam setahun berape je artwork yang berjaya di buat.

bila baca balek, ada seronok, ada sedih sedih, ada tah hapa hapa pun ada.

ngeh~

terima kaseh daun keladi untuk yang datang baca blog ni.

terima kaseh untuk farah maseh bersabar dpt partner macam saya yang kadang kadang ade kadang kadang tak ade. 
buat enrty pon da la jarang jarang. 
maaf 

:)

nah ni untuk she and him
buat guna phone.
dalam phone nampak chantek, bila transfer kat lappy,
macam....errk~

happy bday SHE AND HIM


aliyo





3 comments:

  1. harap2 blog ni panjang umur.. aaaamin. =3=

    "1 kepala mungkin nmpk sama, tp 2 kepala itu idea yg sgt berbeza" selamat hari jadi blog =)

    ReplyDelete
  2. happy anniversary 'she & him'! ehem! mohon selalu hapdet yer! heee =)

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete