Sunday, 14 October 2012

ALI IS 22 :)

 window media player activated.
"Happy Birthday by the click five"

Semalam is Ali's Hari Jadi yang ke 22...
maka kami tidaklah lagi sebaya..

macam biasa,
Birthday card!!!!
lain dari yang biasa,
saya tiada gambar birthday card ituuuuu..:'(

and xreti lah nak buat yang canggeh2 mcm time birthday 6 july.. kartun gerak2 kat header, origami hebat2.. serius! beta xtahu :D

Tapi saya ada ini....


video
Wishes for you..
Happy Birthday,,,
May Allah bless you..
Semoga bahagia dunia & akhirat lah ye..
Semoga semua yang baik ada pada kamu..
Semoga jadi artist cool lagi hebat..
Semoga geng blog Ali ni jadi orang baik.HAHA..tumpang doa.

-13 Oktober 2012 - Ali is 22-

-farahizzati67- 14oktober2012-
(& terima kasih pada kawan saya yang membantu saya... :') gimme 5! )











Monday, 1 October 2012

doodle-card. girls,sweet 21 :)

May Peace Be Upon To All Of  You :)
and hello friends :)

ini my latest work..
kembali ber - doodle - lisma..

2 birthday card in a row!!
haha.
september-birthday-girl!

ini bahagian hadapan kad..


full view
 May Allah bless both of you..:)
dear birthday girlss <3
 ini bahagian belakang kad..
from us - the housemate :D 

bunga and wish setiap seorang untuk birthday girl...
up up and away!

 seronok tengok housemate2 , doodle bunga masing-masing...
thank you semua.
bunga si penyanyi :D
that's all.

bonus. dapat 1 cerita.
fatehah tahu ada kad untuk anis.
anis tahu ada kad untuk fatehah.
tapi diorang tak tahu masing-masing akan dapat kad nih.

so. serperaisss!!!
 :D

thank you for your time..
well.. hello October!

farahizzati :')