Sunday, 28 July 2013

acry-breath .. phew!

eh?

assalamualaikum..

*dia ni macam ada satu feel pelik yang bila mana kita sudah lama tak update blog.. tiba-tiba ada update*

ok.
macam mana ramadhan kalian?
semoga semua dapat kenerkatannya.

ok.
latest update.
busy dan penat dengan internship. :'(
takpelah. nama pun training kan?

tiba-tiba perasaan nak jadi suri rumah yang ada degree in electrical engineering melonjak-lonjak kegedikkan. siapa nak bayar hutang farah oi? ok. bye.

and.. aku rasa.. almost berbulan jugak tak melukis.. plus last semester most of our subject semua kena hadap pc. :D

ok.
so. hari tu, sebagai tanda yang aku sedang menikmati hari sabtu yang indah....

oh. btw, semenjak internship ni, perasaan menghargai hari sabtu dan ahad sangatlah pelik.

....ok.
sambung... aku telah ter... ter...terhasilkan satu artwork yang aku boleh label sebagai my first acrylic artwork. hah!.

so. what do you think? :)

ok.
true story.
ini tidak dirancang. 
hehe.
daripada doodle-doodle macam biasa, tiba-tiba nak ber-acrylic pula.
tapi sudah semestinya banyak lagi.. eh banyak sangat yang nak kena improve.
ada tips nak share? silakan... :)
but still.. masih chenta dekat crayon. :P
 

ok.
thank you.
farahizzati67

happy ramadhan. may Allah bless us. :)

p/s: kiralah ada berapa banyak 'ok'. ok? ok.


4 comments:

  1. Replies
    1. Boleh. Sila lah jawap soalan yang tertera di atas tu. :P

      Delete
  2. ada sepuluh ok kalau termasuk 'ok.ok' tu. hehehe

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete