Thursday, 3 May 2012

Birthday Girl!!

usually, kami akan saling request-merequest untuk birthday present.
senang.nak beli pun senang.
tapi,tahun ni takde pula dia request.
so,aku buat satu yang limited edition. ada 1 sahaja. :')
btw, 8 april lepas birthday makcik nih.

dia = dyra. remember?
since my matriculation. alhamdulillah. 1 university. lain course.
lagi 1year,hang khatam belajaqqq....!whoa!hang dah besaq!

selamat menjamu mata dengan hati yang gembira.

awan nano :D

flower power : the tulips!

this is adira!

100% siap.
my 1st work yang aku kira ok.compare yang lepas. still learning.sticker,yang dyra lekat kat tepi frame tu, aku dapat dari - - - >  sis azreen...and adira gak lah yang introduce sis azreen ni kat aku. :D

happy birthday,dyra. May Allah bless you and selamat mendekati-Nya.

2 comments:

  1. Replies
    1. dear merahitujambu,, tengkiu.hee.. still banyak lagi nak kena repair.. :')

      Delete