Wednesday, 26 December 2012

tweet!tweet!

*srettt.. *sretttt - tebas lalang dan rumpai laut :p

okay.
assalamualaikum.. and how r u :)

haihh~dah disember dah..
all uni student confirm busy dengan final..
me?
busy dengan kerja yang ai sendiri lambat-lambat buat.. ~xnakjugak tu cakap tangguh~ :D
tapi dah siap 1!!!!

fuhh~ lap peluh2 yang bertaburan :D..

as reward for myself,,
ORIGAMI again!!!
kerje x seberapa, reward memanjanggggg.. :D
----
ORIGAMI BURUNG...
ini sangat simple compare to sebelum ni ---> butterfly.
2-3 kali buat konferm ingat..

ok.. tadda!

 

 really like warna origami paper untuk burung ni..

 haha..
ini paling susah nak snap...
'protecting their love'..ngeheee


banyak sebenarnya yang dah buat.. my housemate pun join :)
paste it on the wall..
and.. btw.semua benda kat dinding tu xde satu pun ai punya...
selamba je tampal origami2 ni keliling orang punya jadual.. :D


oh.. i wish, ai can combine doodle2 dengan origami..
tapi tulah~
*mula-lah nak taip banyak alasan*

err..
'Hold fast to your dreams, for without them life is a broken winged bird that cannot fly'- langston hughes


ok.. have a good evening..
good luck to all uni student for our final..

tweet!tweet!,
farahizzati67

4 comments:

  1. fuyoooooh!! partner saya hebat melampau. kena menuntut ilmu buat burung pulak lepas ni!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. tqvm .. awok tu lagi hebat.,,,

      Delete
  2. farah, buatlah tutoria origami! boleh aku ajar aina nt. haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tutoria?oh,sangat ria!! haha..
      xpyh susah2 ajar dia,, aku ni rela buat tutorial on utube untuk dia,,haha..

      okay2.. nnti kite tgok future plan cemana kay.. *aku terasa over la :P

      Delete