Sunday, 17 June 2012

YEAYY!!! she just turned 22 .. :D


*Haaapppppyyy Biiiirrrrttthhhdddaaayyyy Toooo YoouUUU*

ok. *senyum*

yeayy.. she just turned 22... 
17 Jun 2012...
wah..dah semakin dewasa....
our friend... Nurul Atiqah Zulazmi.. :D
beliau pun raingers okay...
so..entry kali ini. khas untuk birthday girl yang dikasihi...

ini birthday iqa yang ke-22.. 
so.. ini 22 ucapan dari kami berdua :)

dear iqa,,,,,,,,  

ali: hye akak chomel! kita sebaya!! hoyeahh, tapi akak tua 4 bulan dari saya! :)

farahizzati: hello kakak chantek, may Allah bless you! *hug*

ali: mudah mudahan, iqa sentiasa berada di bawah lembayung rahmat Allah.

farahizzati: semoga dipermudahkan segala urusan akhirat & dunia.. insyaAllah..

ali: starting from today, jangan sediyh sediyh. senyum lebar lebar ok?

farahizzati: happy always.. glamour always.. smart always.. always and always..

ali: stay young! 

farahizzati: semoga yang baik-baik & indah-indah sentiasa datang kepada kamu :')

ali: nanti claim baskin robins dekat adek kecik kite farah, kalau die x nak baru datang claim kat ali ok?

farahizzati: be a good muslimah :')

ali: have a good life ahead. 

farahizzati: semoga usia kamu diberkati & selamat mendekati-Nya...

ali: moga hari hari yg mendatang di isi dengan kebaikan :)

farahizzati: semoga menjadi wanita yang tabah,gagah lagi perkasa..jyeahh!

ali: jadi anak yang taat, isteri yang solehah, ibu yang mithali dan hamba Allah yang baek :)

farahizzati: semoga result study anda cemerlang gemilang dan terbilanggg!!!

ali: moga bahagia milik iqa, dunia dan akhirat.

farahizzati: jangan nakal-nakal... jadi budak baik.. hehe..

ali: semoga awet muda comel comel sentiasa!

farahizzati: semoga setia menanti abang posmen... :D

ali: moga kita kawan sampai syurga.

farahizzati: may our friendship never end..ok...?

thank you :')

nah..amek kasih sayang kami ni...

kite tige kenal dari hujan.org. and im very glad to know both of you.
since it was ur birthday, ali buat satu video special untuk iqa.
*iqa mintak ali nyanyi, sorry x dapat, sbb suara x sedap*

haha. nah ni. one special video for you.

video
hope u like it. sori tulisan kecik :)


farah buat 1 kad special for you...
sila tengokkk... :D
ini untuk anda. a birthday card!
belakang kad ada kucing.. belalah dia :D
 AWAK ADALAH SALAH SATU DARIPADA SEJARAH SAYA :')

ade photoshoot pagi-pagi..before pergi faculty :D :artis x?


 sekali lagi *lambailambai*...
happy birthday from both of us...
she & him...

5 comments:

  1. nnti my besday pon nak request jugak.

    ReplyDelete
  2. both of you have such an amazing talent. thank ali dan fara. love u guys so much. hope iur friendship will lasts forever till jannah. insyaAllah. nanti kite jumpa dan hang out sama2 k <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt kita makan eskrem sama sama! aliyo

      Delete
  3. model tu jgn kaku sgt..kena fotogenik sikit yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok...
      xreti buat muke comel2 ni...
      comel pun boleh 2-3 saat je.. :D-farahizzati

      Delete